SOIAM REVIEWSWij zijn pas sinds kort gaan werken met Google Reviews. Momenteel zijn er helaas nog onvoldoende reviews om een goed beeld te kunnen geven van de tevredenheid over onze trajecten. Lees hieronder wat anderen eerder hebben geschreven over ons...


 Heb echt weer geleerd om mezelf op de 1 e plaats te zetten. En het tempo wat je hebt in het leven aan te passen. De ademhaling oefeningen helpen je hier ook erg goed bij. En zo zijn er veel dingen waar Erik me bewust van heeft gemaakt.

Al met al ben ik er sterker en een stuk rustiger uit gekomen.


Marjet Bargeman Deelneemster coachtraject via BoFit

Ik wil jou nog bedanken voor het fijne gesprek en dat je mij duidelijk maakte dat het voor mij heel goed is om doelen te stellen. Het heeft me veel zekerder gemaakt. Nogmaals dank!!!


Hennie Beenen Deelneemster 45+ Traject RSD de Liemers

Bedankt Erik voor het prettige gesprek gisteren (je had precies de goede toon vond ik) en bedankt voor deze extra vragen en input. Ik ga ze aan Luke doorsturen.


mw Janssen Moeder van deelneemster studiekeuzecoaching

Ja het klopt dat had je gezegd.┬áZoals gewoonlijk lijkt het erop dat je de spijker op de kop slaat, je hebt toch het goede beroep gekozen haha ­čśë Bedankt voor alle hulp!


Tom Nitert Deelnemer Actief traject

Erik is een betrokken, hardwerkende en prettige collega. Hij heeft scherpe inzichten en is in staat op een warme manier contact te maken en mensen te motiveren. Als trainer en coach is hij in staat om snel aansluiting te vinden en oplossingsgericht met cli├źnten met uiteenlopende achtergronden. Deze kwaliteiten stellen Erik in staat om toekomstgericht aan het werk te gaan en gestelde doelen te behalen.


Bertyl Wissenburg Directeur TopGroep B.V.

Bedankt voor het fijne en heldere gesprek! Ik voelde me gehoord en ik vind het zo mooi dat je mensen helpt om werkelijk op de juiste plek te komen.


Janet Elshout Therapeut en coach

Mijn ervaring met jou als mijn coach heb ik als zeer prettig ervaren. Je bent professioneel, flexibel, rustig en aangenaam. Mede door jou durf ik na lange tijd weer mezelf te zijn. Ik heb mezelf teruggevonden.  Mijn lichamelijke  klachten  zijn verdwenen en je tips en tools pas ik nog steeds toe. Door mijn goede ervaring heb ik dit aangeprezen op mijn werk en ook een collega maakt reeds gebruik van een coachtraject. Dank je wel voor alles.


Ellen Offenberg Deelneemster actief traject via BoFit

Het werken met de testen geeft een goed overzicht en een mooie uitleg. Erik is een mens met een gedreven visie, hartelijke vent. We hadden een openhartig gesprek ,met duidelijke onderbouwingen.


Ben Braam Deelnemer coaching 45+ traject RSD de Liemers