Persoonlijke coaching voor een bewuste ontwikkelingLeer de kunst om naar binnen te kijken en je eigen ervaring te onderzoeken. Voel je vrijer en word bewuster van jezelf. Verander het moeten, in willen. Leer hoe je jezelf verder kan ontwikkelen en ga eindelijk doen wat je het allerliefste doet.

Ontdek je eigen kracht, samen met een coach!

SOIAM Coaching

Persoonlijke-coaching en Loopbaan-coaching

Een persoonlijk traject met een coach, helpt je bewust te worden. Bewust van jezelf, je mogelijkheden, je dromen. Zo leer je weer te vertrouwen op jezelf en op je eigen kunnen. Zo breng je het beste in jezelf naar boven en geef je richting aan je eigen ontwikkeling om steeds meer te zijn wie je bent!

Coachtrajecten starten altijd met een vrijblijvend kennismakingsgesprek. We stellen samen vast wat je (coach)vraag is en wat er nodig is om verder te komen. Coaching kan in overeenstemming met de coach zowel offline als online plaatsvinden.

SOIAM Studiekeuzetraject
Persoonlijke coaching en loopbaan coaching

SOIAM Learning

Studiekeuzetraject

Een coachtraject gericht op het maken van een juiste studiekeuze. Een goede studiekeuze maak je natuurlijk door te kijken naar je talenten en aanleg. Maar ook door te kijken naar wat je belangrijk vindt, hoe je naar de wereld kijkt, wat je gevoel te zeggen heeft en hoe je je hart kunt volgen. Zo kies je bewust de volgende stap in je ontwikkeling. Zo word je steeds meer jezelf!

Studiekeuzetrajecten starten met een (online) kennismaking. Samen bepalen wij hoe het traject er uitziet. Studiekeuzetrajecten kunnen bestaan uit een test met adviesgesprek of een coachtraject van enkele tot meerdere weken.

Dit hebben anderen ervaren:


Mijn ervaring met jou als mijn coach heb ik als zeer prettig ervaren. Je bent professioneel, flexibel, rustig en aangenaam. Mede door jou durf ik na lange tijd weer mezelf te zijn. Ik heb mezelf teruggevonden.  Mijn lichamelijke  klachten  zijn verdwenen en je tips en tools pas ik nog steeds toe. Door mijn goede ervaring heb ik dit aangeprezen op mijn werk en ook een collega maakt reeds gebruik van een coachtraject. Dank je wel voor alles.


Ellen Offenberg Deelnemer Actief traject met coach Erik Maessen

Bedankt Erik voor het prettige gesprek gisteren (je had precies de goede toon vond ik) en bedankt voor deze extra vragen en input. Ik ga ze aan Luke doorsturen.


Mw Janssen moeder van deelneemster studiekeuzecoaching