De kracht van coaching...
Coaching kan je inzetten in elke situatie waarin je het gevoel hebt vast te lopen. Coaching maakt je weer vrij. Je leert je om naar binnen te kijken en je eigen ervaring te onderzoeken. Zo word je bewuster van jezelf, hoe jij wilt leven en maak je van MOETEN, WILLEN!


En dus... in een coachtraject help ik je vooral om je eigen weg te gaan. Zo help je uiteindelijk jezelf te gaan doen wat je het allerliefste doet. De kracht van coaching is, je eigen kracht ontdekken!


Kwaliteit zit in de mensen...

Voor SOIAM Coaching doen wij regelmatig een beroep op de diensten van verschillende coaches en trainers. Wij werken graag met mensen die ook ECHT een passie hebben voor mensen en persoonlijke ontwikkeling, met talent om te coachen en te trainen. Uiteraard kijken wij naar professionaliteit, al is persoonlijkheid, nieuwsgierigheid, integriteit en betrouwbaarheid van groter belang. De juiste persoonlijke eigenschappen vormen wat ons betreft de beste garantie voor kwaliteit en zeggen soms meer dan opleiding of certificering. Wij zijn graag een beetje eigenwijs en laten de kwaliteit van wat wij doen niet graag afhangen van de standaard van een ander. Veel van onze coaches zijn aangesloten bij NOLOC en NOBCO. Wij onderschrijven veel van hun normen en waarden, maar volgen graag onze eigen weg. Door te werken met reviews en een tevredenheidsgarantie bieden wij een moderne, transparante en eerlijke manier van werken. Mocht je met een van onze klanten (een organisatie of persoon) in contact willen komen? Voel je vrij om het ons te vragen, wij brengen je graag in contact! 

SOIAM Coaching methode
SOIAM coaching tevredenheid

Doen wat werkt...

Tja, een beetje eigenwijs zijn wij dus wel. Wij geloven ook al niet in vaste methodieken en modellen. Hoe goed een methode soms ook kan werken, het blijft niet meer dan een hulpmiddel. Helaas wordt vaak anders beweerd. Een veel voorkomende vergissing is  wat ons betreft, het geloven in de eigen ervaring. Zolang jij maar die succesvolle stappen van de ander volgt, komt het helemaal goed met je. Soms klopt het, meestal niet. De waarheid is dat ieder van ons net weer wat anders nodig heeft. We hebben veel overeenkomsten maar ieder mens en ieder leven is uniek. En dat is prachtig! Een goede coach kan samen met jou de juiste inschatting maken. Samen kies je voor een combinatie van methoden en hulpmiddelen en dat werkt wel!

Samenwerkingspartners en opdrachtgevers:

Dit hebben anderen ervaren...


Erik is een betrokken, hardwerkende en prettige collega. Hij heeft scherpe inzichten en is in staat op een warme manier contact te maken en mensen te motiveren. Als trainer en coach is hij in staat om snel aansluiting te vinden en oplossingsgericht met cliënten met uiteenlopende achtergronden. Deze kwaliteiten stellen Erik in staat om toekomstgericht aan het werk te gaan en gestelde doelen te behalen.


Bertyl Wissenburg Directeur Top Groep BV

Ik ken Erik als een betrokken coach met oog voor de mens. Hij heeft loopbaantesten afgenomen en gesprekken gevoerd met meerdere kandidaten vanuit de gemeente. Zij kwamen altijd terug met meer inzicht in hun mogelijkheden, waardoor zij zich breder konden oriënteren op werk. Daarnaast schroomde Erik er niet voor om net dat stapje extra te doen en ook zijn eigen netwerk in te zetten om mensen zo te helpen. Hij is oprecht geïnteresseerd in mensen en zorgt ervoor dat mensen zich gehoord voelen


Eline van Lith Jobhunter RSD de Liemers