Online coaching voor een bewuste ontwikkeling vanuit huis
Leer de kunst om naar binnen te kijken en je eigen ervaring te onderzoeken. Voel je vrijer en word bewuster van jezelf. Verander het moeten, in willen. Leer hoe je jezelf verder kan ontwikkelen en ga eindelijk doen wat je het allerliefste doet!


 


Ontdek je eigen kracht, samen met een coach!


SOIAM Coaching Online

Loopbaancoaching en persoonlijke coaching bij je thuis

Het online traject is net als het persoonlijk traject met een coach, maar dan via onze webcam en email. Het helpt je bewust te worden. Bewust van jezelf, je mogelijkheden, je dromen. Zo leer je weer te vertrouwen op jezelf en op je eigen kunnen. Zo breng je het beste in jezelf naar boven en geef je richting aan je eigen ontwikkeling om steeds meer te zijn wie je bent!

Coachtrajecten starten altijd met een vrijblijvend online kennismakingsgesprek. We stellen samen vast wat je (coach)vraag is en wat er nodig is om verder te komen.

SOIAM Testing

SOIAM Testing

Online (kort) assessment

Een kort online traject met een assessment, uitgebreide rapportage en bijbehorend coachgesprek. De testen en gesprek zijn gericht op het maken van een juiste loopbaan- of studiekeuze. Een goede keuze maak je door te kijken naar je talenten, aanleg en motivatie. Tijdens het online coachgesprek kijken we naar wat je belangrijk vindt, hoe je naar de wereld kijkt, wat je gevoel te zeggen heeft en hoe je je hart kunt volgen. Zo kies je bewust de volgende stap in je ontwikkeling. Zo word je steeds meer jezelf!

Online keuzetrajecten starten niet met een kennismaking. Het assessment bestaat uit een persoonlijkheidstest, basis- en loopbaancompetentietest en motivatieprestatie. Het online coachgesprek duurt ongeveer een uur.

Dit hebben anderen ervaren


Het werken met de testen geeft een goed overzicht en een mooie uitleg. Erik is een mens met een gedreven visie, hartelijke vent. We hadden een openhartig gesprek, met duidelijke onderbouwingen.


Ben Braam Deelnemer Loopbaantraject Gemeente Zevenaar

Bedankt Erik voor het prettige gesprek gisteren (je had precies de goede toon vond ik) en bedankt voor deze extra vragen en input. Ik ga ze aan Luke doorsturen.


Mw Janssen moeder van deelneemster studiekeuzecoaching