Actieve coaching voor een gezonde ontwikkelingLeer terug in balans te komen door te bewegen, naar binnen te kijken en jezelf te onderzoeken. Voel je vrijer en word bewuster van jezelf. Zorg voor balans, fysiek, mentaal en emotioneel.

Ontdek je eigen kracht, samen met een coach!

Actief bewegen en coaching

IN BALANS

Actief bewegen en coaching

Een coachtraject gericht op het herstellen van een gezonde balans. Door een combinatie in te zetten van (hard)lopen, bewegen en coaching, werken wij aan het opbouwen van conditie, kracht en flexibiliteit, zowel fysiek, mentaal als emotioneel. Het traject is geschikt bij spanningsklachten, stress of gewoon om gezonder en bewuster te gaan leven. Je zet bewust de volgende stap in je ontwikkeling. Zo word je steeds meer jezelf!

IN BALANS-trajecten starten met een (online) kennismaking. Samen bepalen wij hoe het traject er uit gaat zien.

Dit zeggen anderen over ons


Het gaat eigenlijk steeds beter met me.  Heb weer in veel dingen plezier. Moet nog wel eens op de rem trappen omdat je toch weer snel geneigd bent om weer harder en sneller te gaan. Maar dan komen jou wijze lessen weer voorbij.

Ik was totaal opgebrand eigenlijk door privé dingen thuis. Man ernstig ziek en zoon die psychische problemen had en een zus die lichamelijk ook erg veel mankeerde. Ik verloor me zelf hier helemaal in, en zag de mooie dingen totaal niet meer in het leven.

Heb echt weer geleerd om mezelf op de 1 e plaats te zetten. En het tempo wat je hebt in het leven aan te passen. De ademhaling oefeningen helpen je hier ook erg goed bij. En zo zijn er veel dingen waar Erik me bewust van heeft gemaakt.

Al met al ben ik er sterker en een stuk rustiger uit gekomen.


Marjet Bargeman Deelneemster traject via BoFit

ja klopt dat had je ook gezegd. Zoals gewoonlijk lijkt het erop dat je de spijker op de kop slaat, je hebt toch het goede beroep gekozen haha 😉 Bedankt voor alles!


Tom Nitert Deelnemer Actief traject via BoFit