Persoonlijke coaching voor een goed vervolg van je loopbaan of studiekeuzeLeer jezelf goed kennen in dit persoonlijke coachtraject. Wees bewust van wie JIJ bent en hoe JIJ wilt leven. Leer je eigen wijsheid te volgen en je eigen weg te gaan.

Ga doen wat jij wilt!

DOEN WAT IK WIL!

Persoonlijke coaching

Een zéér persoonlijk coachtraject dat helemaal om jou draait! Neem de tijd om stil te staan bij jezelf, samen met een coach. Door jezelf de juiste vragen te stellen en jezelf te onderzoeken, kom je dichter bij de kern, jouw kern! Maak contact met je gevoel en leer er naar te luisteren. Uiteindelijk is dat de enige manier om tot goede keuzes te komen in je leven en eindelijk te gaan doen, wat jij wilt doen!!


Persoonlijke coaching

Dit zeggen anderen over ons


Het gaat eigenlijk steeds beter met me.  Heb weer in veel dingen plezier. Moet nog wel eens op de rem trappen omdat je toch weer snel geneigd bent om weer harder en sneller te gaan. Maar dan komen jou wijze lessen weer voorbij.

Ik was totaal opgebrand eigenlijk door privé dingen thuis. Man ernstig ziek en zoon die psychische problemen had en een zus die lichamelijk ook erg veel mankeerde. Ik verloor me zelf hier helemaal in, en zag de mooie dingen totaal niet meer in het leven.

Heb echt weer geleerd om mezelf op de 1 e plaats te zetten. En het tempo wat je hebt in het leven aan te passen. De ademhaling oefeningen helpen je hier ook erg goed bij. En zo zijn er veel dingen waar Erik me bewust van heeft gemaakt.

Al met al ben ik er sterker en een stuk rustiger uit gekomen.


Marjet Bargeman Deelneemster traject via BoFit