De juiste studiekeuze!Leer de kunst om naar binnen te kijken en je eigen ervaring te onderzoeken. Voel je vrijer en word bewuster van jezelf. Leer hoe je jezelf verder kan ontwikkelen, wees bewust van wie JIJ bent en hoe JIJ wilt leven.

Ga doen wat je het allerliefste doet!

De juiste studiekeuze

DE JUISTE STUDIEKEUZE!

Studiekeuzetraject

Een coachtraject gericht op het maken van een juiste studiekeuze. Een goede studiekeuze maak je natuurlijk door te kijken naar je talenten en aanleg. Maar ook door te kijken naar wat je belangrijk vindt, hoe je naar de wereld kijkt, wat je gevoel te zeggen heeft en hoe je je hart kunt volgen. Zo kies je bewust de volgende stap in je ontwikkeling. Zo word je steeds meer jezelf!

Studiekeuzetrajecten starten met een (online)kennismaking. Samen bepalen wij hoe het traject er uitziet. Studiekeuzetrajecten kunnen bestaan uit een test met adviesgesprek of een coachtraject van enkele tot meerdere weken.

Dit zeggen anderen over ons


Mijn ervaring met jou als mijn coach heb ik als zeer prettig ervaren. Je bent professioneel, flexibel, rustig en aangenaam. Mede door jou durf ik na lange tijd weer mezelf te zijn. Ik heb mezelf teruggevonden.  Mijn lichamelijke  klachen  zijn verdwenen en je tips en tools pas ik nog steeds toe. Door mijn goede ervaring heb ik dit aangeprezen op mijn werk en ook een collega maakt reeds gebruik van een coachtraject. Dank je wel voor alles.

Groeten, Ellen

 


Ellen Offenberg Deelnemer Actief traject met coach Erik Maessen

Bedankt Erik voor het prettige gesprek gisteren (je had precies de goede toon vond ik) en bedankt voor deze extra vragen en input. Ik ga ze aan Luke doorsturen.


Mw Janssen moeder van deelneemster studiekeuzecoaching