Doen wat nodig is om jou ECHT verder te helpen!
Vreemd genoeg belooft tegenwoordig iedereen je succes maar is het niet vanzelfsprekend om het werkelijk te garanderen. Vreemd is dat! Wij geloven namelijk in de kracht van goede coaching, in onze vermogens als coach en wij geloven in jouw vermogen om jezelf verder te helpen!


 


Daarom betaal je voor een coachtraject alleen wanneer jij ook ECHT tevreden bent!


Lees hieronder hoe wij garanderen dat JIJ tevreden bent....

 • 1

  Kennismaken met een coach (Gratis)

  Alle coachtrajecten starten met een kennismaking. Samen bekijken wij wat er nodig is om in te zetten. Wij gebruiken de kennismaking om een goede inschatting te kunnen maken van jouw coachvraag en van wat er nodig is om verder te komen.

 • 2

  Duidelijke doelen en afspraken

  Bij de start van elk traject is het van belang om jouw verwachtingen, wensen en doelen helder in beeld te brengen. Samen maken wij daar keuzes in en maken wij heldere afspraken over de lengte van het traject, de gewenste uitkomst en de kosten.

 • 3

  Tussentijdse evaluatie

  We kunnen gedurende het gehele traject in overleg besluiten het traject aan te passen. Halverwege bekijken wij samen of we op koers liggen voor het behalen van de vooraf gestelde doelen en wensen.

 • 4

  Reviews (Google)

  Tegen het einde van het traject vragen wij alle deelnemers het traject en de betrokken coach te beoordelen via een Google review. Je hebt dan vijf sterren te verdelen.

Bekijk hier alle reviews!Talent is gewoon, iedereen heeft het. Maar de moed om het te volgen is zeldzaam!