Actieve coaching voor een gezonde ontwikkeling
Leer terug in balans te komen door te bewegen, naar binnen te kijken en jezelf te onderzoeken. Voel je vrijer en word bewuster van jezelf. Leer hoe je jezelf verder kan ontwikkelen, wees bewust van wie JIJ bent en hoe JIJ wilt leven.


Ontdek je eigen kracht, samen met een coach!


SOIAM Moving

Wandelcoaching en persoonlijke coaching

Een combinatie van een persoonlijk traject en wandelen in de natuur. Buiten zijn en bewegen helpt je tot rust te komen en weer in contact te komen met jezelf. Door een combinatie van bewegen, oefening en gesprek word je bewust gemaakt van jezelf, je mogelijkheden en je dromen. Zo leer je weer te vertrouwen op jezelf en op je eigen kunnen. Zo breng je het beste in jezelf naar boven en geef je richting aan je eigen ontwikkeling om steeds meer te zijn wie je bent!

Coachtrajecten starten altijd met een vrijblijvend kennismakingsgesprek. We stellen samen vast wat je (coach)vraag is en wat er nodig is om verder te komen.

Wandelcoaching en persoonlijke coaching
Hardlopen en coaching

SOIAM Running

Hardlopen en coaching

Een coachtraject gericht op het herstellen van een gezonde balans. Door een combinatie in te zetten van (hard)lopen, bewegen en coaching, werken wij aan het opbouwen van conditie, kracht en flexibiliteit, zowel fysiek, mentaal als emotioneel. Het traject is geschikt bij spanningsklachten, stress of gewoon om gezonder en bewuster te gaan leven. Je zet bewust de volgende stap in je ontwikkeling. Zo word je steeds meer jezelf!

SOIAMrunning-trajecten starten met een (online) kennismaking. Samen bepalen wij hoe het traject er uit gaat zien.

Dit hebben anderen ervaren


Het gaat eigenlijk steeds beter met me.  Heb weer in veel dingen plezier. Moet nog wel eens op de rem trappen omdat je toch weer snel geneigd bent om weer harder en sneller te gaan. Maar dan komen jou wijze lessen weer voorbij.

Ik was totaal opgebrand eigenlijk door privé dingen thuis. Man ernstig ziek en zoon die psychische problemen had en een zus die lichamelijk ook erg veel mankeerde. Ik verloor me zelf hier helemaal in, en zag de mooie dingen totaal niet meer in het leven.

Heb echt weer geleerd om mezelf op de 1 e plaats te zetten. En het tempo wat je hebt in het leven aan te passen. De ademhaling oefeningen helpen je hier ook erg goed bij. En zo zijn er veel dingen waar Erik me bewust van heeft gemaakt.

Al met al ben ik er sterker en een stuk rustiger uit gekomen.


Marjet Bargeman Deelneemster traject via BoFit

Mijn ervaring met jou als mijn coach heb ik als zeer prettig ervaren. Je bent professioneel, flexibel, rustig en aangenaam. Mede door jou durf ik na lange tijd weer mezelf te zijn. Ik heb mezelf teruggevonden.  Mijn lichamelijke  klachten  zijn verdwenen en je tips en tools pas ik nog steeds toe. Door mijn goede ervaring heb ik dit aangeprezen op mijn werk en ook een collega maakt reeds gebruik van een coachtraject. Dank je wel voor alles


Ellen Offenberg Deelnemer Actief traject via BoFit